Borja Peñas de Herrera - Pensió

Descripció:
-Borja Peñas De Herrera es troba a Borja, a 60 km de Saragossa, i ofereix Wi-Fi gratuït. Es troba a 5 minuts a peu del centre històric medieval.
-Les habitacions (8) tenen calefacció, ventiladors, TV i bany privat o compartit.
- L'esmorzar és autoservei, hi ha una cuina amb nevera (l'establiment no es fa càrrec de les botigues dipositades), les begudes múltiples Dolce Gusto, un microones d'ús compartit i pastissos envasats per esmorzar (prohibit cuinar). Prengui'ls a la cuina o al jardí.
-Tiene tovalloles i roba de llit.
-Les Peñas De Herrera són a 200 metres de diversos bars o restaurants (Gabás, La Tasca, Tibet, Big Ben, Bowling, Patio, Kebab, Volant, Montesol, Nicolson, Bon humor, Rolde, Aijober, Gastropadel o Bobeda del Mercat, etc) o supermercats. - Ofereix un servei de trasllat a l'aeroport i l'estació de tren de Saragossa per un suplement.
-La propietat és a 6 km del Santuari de la Misericòrdia, que alberga el famós fresc restaurat d'Ecce Homo (servei de taxi per visitar Borja-Santuari 16 €). La Col·legiata de Santa María, els seus museus o les bodegues del turó. Podeu visitar els cellers privats; Borsao, Altomoncayo, Bordeje, Sant Crist, Ruberte, Román, Pagos del Moncayo, Bodegas Aragonesas, Mareca, etc. -algunes degustacions d'oferta-, concertar abans de la seva arribada.
El Palau dels Comtes de Bureta (Museu).
A més, es troba a 20 km del parc natural de Moncayo amb el monestir de Veruela, o la catedral de Tarazona, Santa María de la Huerta, ia 30 minuts amb cotxe de Tudela.
-Aquest allotjament també té una molt bona puntuació per a la millor relació qualitat-preu en Borja. Els clients obtenen més diners en comparació amb altres allotjaments de la mateixa ciutat.

Considerar:
- Els clients han d'informar la propietat de l'hora prevista d'arribada amb antelació. Per a això, podeu utilitzar la secció de sol·licituds especials del formulari de reserva o contactar amb la propietat. Els clients que planein arribar fora de l'horari de registre han d'informar la programació del dia anterior a la seva arribada, que pagaran una tarifa.
Suplement de 10 €.
-L'allotjament només permet que les mascotes de races no perilloses -amb una corretja en zones comuns- a la habitació triple amb bany i terrassa privada, amb un suplement de 10 € per dia. El client serà responsable de la responsabilitat civil dels possibles danys causats per la vostra mascota: danys a altres clients o a l'establiment.
-Les persones majors de 16 anys han de presentar un document d'identitat legal per a la inscripció a la xarxa d'alberg. El pagament de la reserva es farà amb el lliurament de les claus. Tingueu en compte que totes les sol·licituds especials estan subjectes a disponibilitat i poden comportar càrrecs addicionals. Suplements 10 € per dia.